Appreciative Inquiry (4 februari 2015 in Utrecht).

Stel je eens voor. Je hebt een team dat elke dag met veel plezier naar het werk gaat en een goede sfeer onderhoudt, alle aanwezige talenten benut, goed op elkaar is ingespeeld, een hoge productiviteit kent en zich 100% inzet om organisatiedoelen te bereiken.
Leer in één dag hoe Appreciative Inquiry (AI) dit kan realiseren en kom naar de proeverij. AI is een positieve benadering die uitgaat van wat al wel goed werkt in het team of de organisatie en dat versterkt. Bij AI onderzoeken mensen in een co-creatieve vorm wat goed gaat en wat al goed werkt. Het onderzoek levert concreet uitvoerbare acties op waarmee ieder individu in de praktijk aan de slag gaat. AI voorkomt daardoor de focus op wat niet goed gaat waardoor organisatie-ontwikkeling en -verandering voor iedereen leuk wordt. De training is vormgegeven als een AI-sessie zodat je zelf de benadering ervaart. Snelle beslissers kunnen meedoen voor een gereduceerd tarief. Dit geldt slechts voor korte tijd tot 27 december!
Trainers/begeleiders: Loubna Zarrou & Max Herold. Klik voor inschrijving op: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-proeverij-appreciative-inquiry-14390758145#lightbox_contact